question, question mark, survey

Meille  jo esitettyjä kysymyksiä

Q: Onko markkinoilla muita vastaavia tuotteita

A: Olemme löytäneet joitain samanlaisia, joissa periaatteena on puhaltimen ja suodattimen avulla tuottaa hengitysvyöhykkeelle puhdistettua ilmaa. Kannattaa katsoa seuraavat linkit josko joku näistä tuotteista sopisi tarpeisiisi paremmin kuin Finnshield:

LIFA AIR

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vallankumouksellinen-korvaaja-hengitysmaskeille-arkikaytossa-isa-ja-poika-kehittivat-suomessa-laitteen-joka-siivoaa-ilman-edestasi/7888998#gs.drs

Designboom

www.designboom.com/technology/biovyzr-personal-air-purifying-face-shield-05-03-2020/

Innokin

Innokin on tuonut markkinoille myös lippiksen jossa on puhallin ja suodatin. Voi myös olla ratkaisu tarpeisiisi. FinnShield on kuitenkin valmistettu kotimaisella työvoimalla, kotimaisesta raaka-aineesta ja on huomattavasti edullisempi sekä määrittelee suodatusasteen yksiselitteisesti.

 

Q: Onko Finnshield suojattu patentilla?

A: Finnshield on suojattu hyödyllisyysmallilla U20200071. Halusimme suojata sen Europatentilla, mutta taloudelliset resurssimme eivät mahdollistaneet sitä. Olimme yhteydessa ELY keskukseen ja myös informoimme Business Finlandia, koska luulimme Koronakevään suurien avustusrahojen kehityshankkeisiin kohdennettavan tämänkaltaisiin hankkeisiin ,kuten kotimaisten maskien valmistaminen kotimaisista raaka-aineistä, öljypohjaisten suodatinmateriaalien korvaamista biopohjaisilla j.n.e. 

Olisimme voineet hake innovaatioseteliä 2000 EUR. Isot summat menivät tärkeämpiin hankkeisiin 😉

Q: Suojaako FinnShield varmasti COVID-19 tartunnalta?

A: Ei suojaa. Sataprosenttinen suoja saavutetaan vain jos et ole missään tekemisissä kenenkään kanssa. Finnshield lisää suojaustasoasi ja mitä enemmän sinulla on näitä tasoja, sitä enemmän olet turvassa. Esim:

1, Etäisyyksien pitäminen                                 75  %

2, Hyvä käsihygienia                                           75 %

3. Muiden ympärilläolijoiden  maski              75 %

4. Oma puhdas suu- nenäsuoja                     75 %

5. Oleskeluajan lyhyys riskialueella                 75 %

6. Finnshield                                                         75 %

Näitä suojaustasoja lisäämällä/poistamalla voit valita oman suojaustasosi. Tarkkoja prosentteja on mahdotonta antaa ja niiden tasot tarkentuvat sitä mukaan kun tutkimuksia julkaistaan.